Het mag best toegang/entreegeld vragen, als het maar een leuke plek is voor kinderen van 4-10 jaar.

Door
direct antwoord
 • Kinderen
 • Dagje uit
 • Actief
5 reacties:
Geef antwoord op de vraag

5 antwoorden van Tukkers

 1. 22% Tukker

  Sinds begin 2020 is er een nieuw Klauter- en Spetterbos te vinden bij boven op de Holterberg aan het Holterbergplein. Een natuurlijke speelplek met prachtige speeltoestellen. Een bezoek aan deze buitenspeeltuin met de kinderen is leuk te combineren met een bezoek aan het naastgelegen Bos van Daantje Das, Natuurmuseum Holteberg of een potje midgetgolf bij Buitengewoon Holten.

  +1 0
 2. 51% Tukker

  Speelpark en restaurant Hoge Boekel.
  't Hoge Boekel biedt een hele dag volop plezier voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Een reuzeglijbaan, de spoortrein, de machtige bootspringschans, uit je dak gaan op de trampolines, ravotten in het ballenbad, niemand hoeft zich hier te vervelen. Ook is er een midgetgolfbaan aanwezig.
  Zie ook:www.uitinenschede.nl

  +1 0
 3. 58% Tukker

  Een hele bekende midden in Twente is Speeltuin de Morskieft in Fleringen! Je kan daar van alles vinden: van een kabelbaan tot aan familieschommels, en van de wipwap tot verschillende glijbanen. Vervelen zal niet snel lukken. Daarnaast hebben ze ook een indoor speeltuin met trampolines, klimtoestellen, bouwblokken en een spookhuis. Er is meer dan genoeg ruimte om lekker te zitten voor de ouders (kopje koffie erbij!). O en niet te vergeten: er is een escaperoom voor kinderen vanaf 8 jaar en Blacklight Midgetgolf. Niet voor niets hebben ze de derde prijs geworden voor Leukste Uitje van Overijssel (ANWB, 2021).

  +1 0
 4. 22% Tukker

  Op de Sallandse Heuvelrug aan de Nijverdalse kant is een heel mooi speelbos. De kinderen kunnen zich uitleven op allerlei houten speelattributen. Leuk om te combineren met een bezoek aan het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug of 1 van de kinder themaroutes die bij het Buitencentrum verkrijgbaar zijn.

  +1 0
 5. 41% Tukker

  Een mooie speeltuin vindt u aan de rand van natuurgebied Lutterzand. Bij Restaurant Paviljoen Lutterzand is mooie omheinde speeltuin. Vanaf het terras is de speeltuin goed te zien. Ook bieden zijn een tocht (Schatgraven in het Lutterzand) aan waarbij de kinderen met een metaaldetector en tablet opzoek gaan naar Dinkeldaalders. Uiteraard kunnen de kinderen heerlijk rennen, bomen klimmen en pootje baden in het beekje bij het natuurgebied. Spelen en klauteren maakt hongerig. De menukaart bij Restaurant Paviljoen Lutterzand biedt voor elk moment van de dag ruime keus. Ontbijt, koffie met iets lekkers, lunch, diner of borrelen met verschillende hapjes. Uiteraard is er ook een ruime keus voor kinderen op de kaart.

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!