we willen een verwen-weekend met onder andere een dag/middag in de wellness. Welke raad je ons aan?

Door
Ik heb de tijd
 • Dagje uit
3 reacties:
Geef antwoord op de vraag

3 antwoorden van Tukkers

 1. 22% Tukker

  Wil je echt tot rust komen en genieten van een heerlijke wellness dan raad ik Ishidoro in Holten van harte aan. Van deze luxe privé sauna kan je gebruik maken met twee tot tien personen. Er zijn o.a. vier verschillende saunacabines en een grote whirlpool voor zes personen. Ook is er de mogelijkheid om een (duo)massage te reserveren.

  +1 1
 2. 58% Tukker

  Als je nog een unieke plek zoekt is misschien Boerderij de Kroesweffer wel iets voor jou! Met alle voorzieningen op gebied van wellness & beauty, het prachtige uitzicht over de weilanden, ontspannende behandelingen: je waant je helemaal op vakantie als je in Vasse bij de Kroesweffer bent!

  +1 1
 3. 41% Tukker

  Sare Thermen en beauty in Oldenzaal
  Saré Thermen en Beauty ligt midden in het prachtige landgoed Het Hulsbeek en ze biedt een uitgebreide combinatie van binnen- en buitenfaciliteiten.
  Het sfeervolle beauty center biedt een totaal ontspannen ambiance en is apart te bereiken van het sauna-gedeelte.
  Een oase van rust, de unieke ligging, perfecte wellness-faciliteiten en pure gastvrijheid maken dat Saré al meer dan 25 jaar een begrip is op landgoed Het Hulsbeek nabij Oldenzaal.
  Het uitgebreide beauty center van Saré biedt een ontspannen ambiance met ervaren en professionele sport masseuses en schoonheidsspecialistes die de heerlijkste behandelingen bieden.

  +1 0

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!