Welk (luxe) hotel raden jullie aan in Twente?

Door
direct antwoord
 • Overnachten
6 reacties:
Geef antwoord op de vraag

6 antwoorden van Tukkers

 1. 19% Tukker

  Aan de westkant van Twente heb je de volgende luxe hotels:
  Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn, hotel de Swarte Ruijter en hotel Hog Holten beide in Holten en hotel Herikerberg in Markelo

  +1 1
 2. 41% Tukker

  Erve Hulsbeek Oldenzaal
  Erve Hulsbeek is een luxe hotel in Oldenzaal met sfeervol restaurant. In het 4-sterrenhotel bevinden zich luxe kamers, comfort kamers, familiekamers, junior suites met vrijstaand ligbad en een suite met sauna en bubbelbad. Ze beschikken over 33 mooie hotelkamers waarvan 8 kamers een extra slaapkamer hebben. Het à la carte restaurant is gelegen aan een prachtig terras met uitzicht op een historische vijver.
  Deze mooie buiten locatie is gelegen op Landgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal
  www.hulsbeek.nl

  +1 0
 3. 22% Tukker

  Hallo Tom,

  Landgoed de Uitkijk is een sfeervol hotel-restaurant in Hellendoorn, gelegen aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug op de grens tussen Salland en Twente. Deze fantastische ligging en het prachtige vergezicht (De Uitkijk) maken een bezoek aan het hotel meer dan de moeite waard.

  +1 0
 4. 41% Tukker

  In De Lutte zijn 2 luxe hotels, Hotel de Bloemenbeek (met Michelinster) en Hotel de Wilmersberg. Prachtig wandel- en fietsgebied het Lutterzand met het meanderende riviertje de Dinkel. Bij Restaurant Paviljoen Lutterzand kunt u heerlijk kunt lunchen, dineren of nog even naborrelen in de loungebank bij ondergaande zon en gezellige terrashaardjes.

 5. 41% Tukker

  De Methoeve te Weerselo

 6. 41% Tukker

  Om echt een keer een bijzondere ervaring op te doen zou ik Hotel Lansink willen adviseren.
  Een hotel met een enorme geschiedenis. Hier hebben de staatshoofden en klanten van Stork overnacht.
  www.hotellansink.nl

  +1 0

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!