Ik wil graag met mijn hond een wandeling maken, maar ik weet niet goed welke route ik hier het best voor kan nemen. Een flinke wandeling is prima.

Door
Ik heb de tijd
 • Wandelen
7 reacties:
Geef antwoord op de vraag

7 antwoorden van Tukkers

 1. 55% Tukker

  Wandelen op het Springendal en in het Dal van de Mosbeek nabij Vasse is erg mooi met je hond. Op de meeste paden moeten honden wel aangelijnd zijn.

  +1 1
 2. 41% Tukker

  Wandelen langs de Doorbraak in Bornerbroek. Werkelijk prachtige routes maar ik denk dat je op sommige delen de hond wel moet aanlijnen, meer ook omdat je af en toe (een stukje) tussen de loslopende koeien loopt.

  +1 0
 3. 41% Tukker

  Wandelen in natuurgebied het Lutterzand, een mooi hondenlosloopgebied. Deze grenst aan het water, waar je hond nog even kan zwemmen. Na de wandeling is je hond ook welkom bij Restaurant Paviljoen Lutterzand.

 4. 34% Tukker

  Enters Reggedal

 5. 41% Tukker

  Bijna elke wandeling is te doen, maar hou er rekening mee dat je de hond aan de lijn houdt, zeker op dit moment - de reeën zijn drachtig of net bevallen en erg kwetsbaar. Het is al een keer misgegaan dus er wordt extra op gecontroleerd.

  +1 0
 6. 49% Tukker

  Wandelen in het Twickel in Delden, daar zijn ook kleine losloopgebieden. Doordeweeks is het heerlijk rustig. Je kunt parkeren bij t Hoogspel, hier kun je tevens een terrasje pakken en er is een leuke speeltuin voor kinderen bij. Of je parkeert bij het kasteel van Twickel, dit kost 2 euro per keer.
  Ook Buursezand vlakbij Enschede is prachtig!!! In het weekend druk dus ga vooral doordeweeks als je kunt. Mooie heidevelden, een watertje en mooie bospaden.
  Dan natuurlijk rondje Molnven in Saasveld, schitterend! En ook het bos achter de kerk in Saasveld is mooi.
  Via Hertme een wandeling langs de Bornse beek.

 7. 41% Tukker

  Volgens mij kun je de meeste routes lopen met een hond. Hier en daar zelfs los lopend.

  +1 0

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!