We zijn in Ootmarsum met 4 tiener en we willen wat actieve activiteiten doen. Iemand ideeën?

Door
direct antwoord
 • Kinderen
 • Beziens_waardigheden
 • Dagje uit
 • Wandelen
 • Actief
9 reacties:
Geef antwoord op de vraag

7 antwoorden van Tukkers

 1. 58% Tukker

  Hi Jaap! Sowieso is het huren van een e-chopper (bijvoorbeeld bij Twents Kwartiertje of Twente Toer) super leuk om te doen. Allemaal toeterend achter elkaar aan door het mooie Ootmarsum (en Vasse is ook echt een aanrader!). Iets verderop in Oldenzaal heb je Avatarz waarbij het hoge parcours hartstikke leuk is voor jullie tieners, maar ook voor jullie zelf. Kanoën op de Dinkel is natuurlijk ook best leuk! Of neem een kijkje bij het Outdoor Challenge Park en ga bijvoorbeeld suppen.

  +1 0
 2. 8% Tukker

  Hallo Corine,
  Bedankt voor je tips. Rondrijden met een e-Chopper lijkt me leuk, alleen daarvoor moet je 16 zijn en dat zijn de jongens nog niet (15, 13, 13 en 11 jaar). Van klimmen houden ze wel.
  Gr. Jaap

  Jaap

  +1 0
 3. 58% Tukker

  Hi Jaap! Scherp, daar had ik vanochtend vroeg zo niet aangedacht. Misschien is een TukTuk dan iets? Wel een unieke manier om de omgeving te verkennen! Veel plezier :)

  +1 0
 4. 8% Tukker

  Hallo Corine,
  Bedankt voor je tips. Rondrijden met een e-Chopper lijkt me leuk, alleen daarvoor moet je 16 zijn en dat zijn de jongens nog niet (15, 13, 13 en 11 jaar). Van klimmen houden ze wel.
  Gr. Jaap

  +1 0
 5. 19% Tukker

  Je kunt bij vissit Twente ook een kano tocht boeken en dan bij het eindpunt van de kano tocht op een step weer terug

  +1 0
 6. 52% Tukker

  Er zijn al hele mooie suggesties gedaan hier, nog een paar toevoegingen van mijn kant. Zwembad in Ootmarsum is erg leuk voor tieners, glijbanen + springplanken. Ook Trekker Rit maken in Oud-Ootmarsum is een aanrader. De jonge kinderen kunnen dan mee bij de volwassenen, en de oudere tieners mogen zelf rijden (even afhankelijk van leeftijd). Bas Smit en Nicolette van Dam hebben dit onlangs ook gedaan en waren heel enthousiast

  +1 0
 7. 51% Tukker

  Check de website van Het Rutbeek hier vind je allerlei activiteiten voor alle leeftijden,www.hetrutbeek.nl

  +1 0
 8. 41% Tukker

  Wat ook erg leuk is voor tieners is Avatarz klimbos aan de rand van Oldenzaal. Tevens heb je in Oldenzaal recreatiegebied het Hulsbeek waar van alles te beleven is voor jong en oud. Kijk maar eens opwww.hethulsbeek.nl ofwww.outdoorchallengepark.nl Heel veel succes en een fijne tijd in Twente

  +1 0

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!