Door
direct antwoord
 • Wandelen
6 reacties:
Geef antwoord op de vraag

6 antwoorden van Tukkers

 1. 19% Tukker

  Wandelen met de hond kan je erg mooi in het luttezand

  +1 0
 2. 41% Tukker

  Springendal, ns route tussen heino en raalte

  +1 0
 3. 49% Tukker

  Hallo Roel,

  Het Lutterzand is een mooie plek om de hond uit te laten. Er is ook een gedeelte waar de hond niet aangelijnd hoeft te worden en los kan lopen.

  De Stuifzandroute door het Lutterzand volgt de natuurlijk meanderende loop van de Dinkel. Daar waar de Dinkel een bocht van 180 graden maakt ligt de ‘Groene Staart’, op z’n Twents gezegt ‘Greun’n Stet’. In de buitenbochten loop steile oevers en in de binnenbochten de stroomdalgraslanden van de Groene staart met bijzondere flora. Aan de Stuifzandroute ligt een hondenlosloopterrein. Hier mag je hond gedeeltelijk vrij rennen en ravotten. Het losloopgebied grenst aan het water, zodat je viervoeter óók heerlijk kan spetteren.

  Veel wandelplezier!

 4. 22% Tukker

  Op en rondom de Sallandse Heuvelrug zijn er meerdere plekken waar je lekker met de hond kunt wandelen en de hond ook los mag lopen. Kijk eens op de website van: www.visitrijssenholten.nl

  +1 0
 5. 41% Tukker

  Bij de Tourist info Oldenzaal hebben we een boekje met twee mooie routes om met de hond te lopen.
  Veel plezier alvast samen

  +1 0
 6. 52% Tukker

  Roel,

  Overal in Twente kun je prachtig wandelen. Helaas mogen honden niet op veel plekken loslopen, al zijn er wel plekken waar dit mag. Op het Hulsbeek (Oldenzaal), Lutterzand (De Lutte), Op landgoed Stroink Enschede is een leuke loslooproute en in het buitengebied van Haaksbergen mogen honden loslopen. www.doggydating.com hier vind je deze gebieden ook.

  Maryke

  +1 0

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!